Acanto

1,240.00

U kunt de vakantiewoning Acanto nu eenvoudig online boeken bij Happyhome. Deze vakantiewoning ligt in de regio Toscane en is al te boeken voor 1240.00

Artikelnummer: ITN229 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Lekker op vakantie naar Pomarance gelegen in de Italiaanse regio Toscane is een aanrader. U vind hier de Italiaanse vakantiewoning Acanto welke nu voordelig te boeken is via HappyHome. Dit is een  vakantiewoning waar u heerlijk kunt genieten van een welverdiende vakantie in Pomarance.

Korte omschrijving Belvilla voor Acanto

Volledig zelfstandig onderdeel van een landhuis, met totaal 2 appartementen in de groene heuvels van Toscane, op 22 km van Volterra. De woning is gelegen bij een klein boerenbedrijf (biologisch) en heeft een prachtig panoramisch uitzicht op het platteland en de omliggende heuvels. Rondom het huis zijn ruime gazons. Voor particulier gebruik: tuin (1000 m2), openluchtzwembad (6 x 10m, diepte 1,30 m) voorzien van een zonneterras. Een deel van het huis grenst aan het andere appartement, dat wordt bewoond door de eigenaar. Parkeerplaats voor 2 auto’s op een gemeenschappelijk deel van het perceel. Internet tegen betaling.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal Sterren