Boscone 3

199.00

U kunt de vakantiewoning Boscone 3 nu eenvoudig online boeken bij Happyhome. Deze vakantiewoning ligt in de regio Toscane en is al te boeken voor 199.00

Artikelnummer: ITF202 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Lekker op vakantie naar Gambassi Terme gelegen in de Italiaanse regio Toscane is een aanrader. U vind hier de Italiaanse vakantiewoning Boscone 3 welke nu voordelig te boeken is via HappyHome. Dit is een  vakantiewoning waar u heerlijk kunt genieten van een welverdiende vakantie in Gambassi Terme.

Korte omschrijving Belvilla voor Boscone 3

In Poggio a Varna, een klein dorpje op 4 km van Gambassi Terme: Mooi landgoed met drie boerderijen, dat bestaat uit 10 appartementen. De woning is gelegen in het typische heuvellandschap van Toscane, in een panoramische positie. Voor gezamelijk gebruik van alle appartementen: twee zwembaden, kinderbadje, tennisbaan. Mogelijke wandelingen en trektochten in de buurt. Op 5 km afstand vindt u de kleine baden van Gambassi. De appartementen ITF200-ITF202-ITF204-ITF397 en ITF398 zijn gelegen in het zelfde complex. Afstanden: 50 km van Florence, Pisa 50 km Siena 50 km Lucca 64 km. In een uur rijden bereikt u de stranden van de Tyrrheense Zee. Ideale locatie om Volterra (37 km) en San Gimignano (22 km) te verkennen.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal Sterren