Cantagrilli 1

287.00

U kunt de vakantiewoning Cantagrilli 1 nu eenvoudig online boeken bij Happyhome. Deze vakantiewoning ligt in de regio Toscane en is al te boeken voor 287.00

Artikelnummer: ITF612 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Lekker op vakantie naar Vinci gelegen in de Italiaanse regio Toscane is een aanrader. U vind hier de Italiaanse vakantiewoning Cantagrilli 1 welke nu voordelig te boeken is via HappyHome. Dit is een  vakantiewoning waar u heerlijk kunt genieten van een welverdiende vakantie in Vinci.

Korte omschrijving Belvilla voor Cantagrilli 1

Mooie stenen huis dat dateert uit de 18e eeuw en onlangs zorgvuldig gerenoveerd is. Gelegen op het groene platteland in de buurt van Vinci. Het hoofdhuis heeft drie appartementen, waarvan in één de eigenaar woont. Een vierde appartement is gelegen in een naastgelegen gebouw. Mooi en goed onderhouden buitengedeelte met verschillende, gemeubileerd zitplaatsen en veel groen. Leonardo da Vinci werd in een boerderij op ongeveer 3 km van het dorp geboren. In Vinci kunt u veel leren over de beroemdste zoon van de stad. Bezoek het Museo Leonardiano en het Museo ideale Leonardo da Vinci. Babybed en kleine huisdieren op aanvraag.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal Sterren