Casa Bice

310.00

U kunt de vakantiewoning Casa Bice nu eenvoudig online boeken bij Happyhome. Deze vakantiewoning ligt in de regio Venetië en is al te boeken voor 310.00

Artikelnummer: IVC185 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Lekker op vakantie naar Mantova gelegen in de Italiaanse regio Venetië is een aanrader. U vind hier de Italiaanse vakantiewoning Casa Bice welke nu voordelig te boeken is via HappyHome. Dit is een  vakantiewoning waar u heerlijk kunt genieten van een welverdiende vakantie in Mantova.

Korte omschrijving Belvilla voor Casa Bice

Appartement in een klooster uit de 15de eeuw, in de buurt van de vesting van Redondesco. Grote gemeenschappelijke tuin. Redondesco is een historische en culturele plaats, in de buurt van de oude weg Postumia. In de stad Mantova op 27 km afstand kunt u schitterende kerken, synagogen en kerkhoven bezichtigen. Mooie ligging om het landschap van Modena en Veneto te bezichtigen. Gardameer 40 km, Verona 62 km. In de omgeving kunt u allerlei sporten beoefenen, zoals paardrijden, vissen in de rivier Po of sportvissen in de rivier Oglio of in het meer op 3 km afstand. Een visvergunning is verplicht.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal Sterren