Castello Di Corte

1,530.00

U kunt de vakantiewoning Castello Di Corte nu eenvoudig online boeken bij Happyhome. Deze vakantiewoning ligt in de regio Toscane en is al te boeken voor 1530.00

Artikelnummer: ITF856 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Lekker op vakantie naar Barberino Di Mugello gelegen in de Italiaanse regio Toscane is een aanrader. U vind hier de Italiaanse vakantiewoning Castello Di Corte welke nu voordelig te boeken is via HappyHome. Dit is een  vakantiewoning waar u heerlijk kunt genieten van een welverdiende vakantie in Barberino Di Mugello.

Korte omschrijving Belvilla voor Castello Di Corte

Geniet van uw vakantie in dit prachtige huis in een klein dorpje op 7 km van Barberino di Mugello, op een panoramische locatie met uitzicht op een vallei. Een grote, omheinde en goed onderhouden park met barbecue, zwembad met kleedkamer en douche, tennisbaan en jeu de boules baan omringt de woning. U kunt ook profiteren van het terras met grote tegels waar u aangename uren kunt doorbrengen met uw geliefde. Washok (wasmachine), parkeergelegenheid en een garage voor 2 auto’s. Het huis kan geboekt worden voor 14 personen met de code ITF855: In dit geval is er ook een zolder beschikbaar. Afstanden: 7 km Barberino di Mugello en het meer van Bilancino (allerlei winkels) (zwemmen); 40 km Florence – vergeet de hoofdstad van Toscane niet, die bekend werd als het ‘Athene van Italië in de Middeleeuwen vanwege de cultuur. Het historische centrum van Florence werd in 1982 opgenomen als Wereld erfgoed. Het oude hart is de Piazza della Signoria, de originele Michelangelo’s David bevond zich aan de voorkant van het Palazzo Vecchio. Op een agrarische boerderij in de buurt kunt u lokale producten kopen. Op aanvraag en tegen betaling: huishoudelijke hulp en 1 extra bed voor volwassenen beschikbaar.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal Sterren