Frantoio 1

499.00

U kunt de vakantiewoning Frantoio 1 nu eenvoudig online boeken bij Happyhome. Deze vakantiewoning ligt in de regio Toscane en is al te boeken voor 499.00

Artikelnummer: ITF811 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Lekker op vakantie naar Dicomano gelegen in de Italiaanse regio Toscane is een aanrader. U vind hier de Italiaanse vakantiewoning Frantoio 1 welke nu voordelig te boeken is via HappyHome. Dit is een  vakantiewoning waar u heerlijk kunt genieten van een welverdiende vakantie in Dicomano.

Korte omschrijving Belvilla voor Frantoio 1

Op een groot landgoed (ca. 400 ha) zijn 5 oude boerderijen, een herenhuis en een kleine landelijke kerk gerenoveerd. Het landgoed bevindt zich in de Sieve-vallei, in Mugello, die door de dichters, op grond van de opeenvolging van heuvels, die worden verlevendigd door kleine steden (Vicchio, Scarperia, Borgo San Lorenzo), Villa’s (Villa Cafaggiolo) en kastelen (Castello del Trebbio), als ‘wonderbaarlijk land’ wordt bestempeld. Rustige ligging. De huizen werden achter elkaar gebouwd, op ca. 50/100 m van elkaar en ze bieden een uitzicht over de prachtige eronder gelegen vallei met een klein meer. 8 appartementen zijn naast de villa gemaakt, die eveneens als vakantie-accommodatie dient. We bieden 6 appartementen aan: ITF811 bevindt zich in een onafhankelijke boerderij en ITF812/ITF813 in een tweede boerderij, ITF814/ITF815 in een derde boerderij, ITF816 in een voormalige onafhankelijke graansilo, die in een vakantiehuis is omgebouwd. Aan de achterkant, op een natuurlijk terras, bevindt zich het prachtige zwembad (1/5-15/10), waarvandaan men van een heerlijk uitzicht kan genieten. Dichtbij het zwembad: glijbaan, schommel en een mini-draaimolen voor kinderen. Tafeltennis en typische barbecue zijn gemeenschappelijk. Achter het zwembad is een groot bos, ideaal voor ontspannende wandelingen. Het is mogelijk om op aanvraag een terreinwagen met chauffeur te huren (6 personen) voor excursies op het terrein. Het is bovendien mogelijk om een klein houten huis in het bos te huren (alleen overdag), op 2 km afstand gelegen (betaling ter plaatse) met een eetkamer met open haard en kitchenette. Te huur zijn ook: vishengels (op het terrein, op ongeveer 1 km afstand bevindt zich een meer) en mountainbikes (betaling ter plaatse). Gemeenschappelijke wasmachine aanwezig. Verkoop van producten, zoals wijn en olijfolie. Het is mogelijk om wijnkelders te bezichtigen met wijnproeven, en het sturen van fax en e-mails vanuit het kantoor.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal Sterren