Il Melograno

499.00

U kunt de vakantiewoning Il Melograno nu eenvoudig online boeken bij Happyhome. Deze vakantiewoning ligt in de regio Toscaanse Kust en is al te boeken voor 499.00

Beschrijving

Lekker op vakantie naar Castiglione Della Pescaia gelegen in de Italiaanse regio Toscaanse Kust is een aanrader. U vind hier de Italiaanse vakantiewoning Il Melograno welke nu voordelig te boeken is via HappyHome. Dit is een  vakantiewoning waar u heerlijk kunt genieten van een welverdiende vakantie in Castiglione Della Pescaia.

Korte omschrijving Belvilla voor Il Melograno

Traditioneel ingericht appartement op zo’n 2 kilometer van de mooie stranden van Castglione della Pescaia. In de tuin kunt u gebruik maken van een paviljoen met tuinmeubelen. Op het terrein zijn 2 parkeerplaatsen beschikbaar. Kleine honden zijn op aanvraag mogelijk.De kust bestaat uit lang gerekte zand en kiezelstranden die hier en daar afgewisseld worden door rotskusten. Grote kuststroken zijn begroeid met dennenbossen. Bezoek het nabijgelegen Natural Reserve of Diaccia Botrona, hier vind u nog overblijfselen uit de Etruskische tijd.Maak ook een tocht naar Punta Ala waar een tweetal forten de haven en stad bewaken. Vanaf de uiterste punt van de rotsen die in zee steken heeft u over de zee zicht op het eiland Elba. Grote stad in de regio: Grosseto.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal Sterren