‘Irasole

427.00

U kunt de vakantiewoning ‘Irasole nu eenvoudig online boeken bij Happyhome. Deze vakantiewoning ligt in de regio Ligurië en is al te boeken voor 427.00

Artikelnummer: ILL266 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Lekker op vakantie naar Rapallo gelegen in de Italiaanse regio Ligurië is een aanrader. U vind hier de Italiaanse vakantiewoning ‘Irasole welke nu voordelig te boeken is via HappyHome. Dit is een  vakantiewoning waar u heerlijk kunt genieten van een welverdiende vakantie in Rapallo.

Korte omschrijving Belvilla voor ‘Irasole

Mooi appartement in een authentieke villa met een park en zwembad in Rapallo. In de buurt van Santa Margherita en Portofino gelegen. Het gebied is rijk aan mooie natuur en kleine stranden. Via de elegante ontvangsthal bereikt u het appartement, gelegen op de eerste verdieping. Een lift is aanwezig. Het appartement beschikt over twee niveaus, namelijk een galerij en een slaapruimte op de bovenste etage, hoogte 2 m. In 10 minuten te voet bereikt u het strand, de boulevard en de prachtige historische stadskern. Het milde klimaat en de culturele evenementen maken van Rapollo een zeer uitnodigende stad, die het hele jaar door een bezoek waard is. Keukenblok met twee elektrische kookplaten.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal Sterren