La Fata Verde

679.00

U kunt de vakantiewoning La Fata Verde nu eenvoudig online boeken bij Happyhome. Deze vakantiewoning ligt in de regio Sicilië en is al te boeken voor 679.00

Artikelnummer: ISS693 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Lekker op vakantie naar C.Da Cancellieri-Playa Grande gelegen in de Italiaanse regio Sicilië is een aanrader. U vind hier de Italiaanse vakantiewoning La Fata Verde welke nu voordelig te boeken is via HappyHome. Dit is een  vakantiewoning waar u heerlijk kunt genieten van een welverdiende vakantie in C.Da Cancellieri-Playa Grande.

Korte omschrijving Belvilla voor La Fata Verde

Vakantiehhuis op twee verdiepingen in Playa Grande, een deel van de plaats Scicli, die werd opgericht als een woonwijk. Op de terrassen kunt u genieten van uw maaltijden in de open lucht, terwijl het zwembad heerlijke verfrissing geeft op warme zomerdagen. Scicli, één van de steden van Val di Noto, is een Unesco wereld cultuur erfgoed, met zijn prachtige barokke stad wat u zal fascineren. Het zwembad is open van 1 juli tot 30 september. U kunt vanuit dit vakantiehuis de omgeving verkennen, zoals de cultuurrijke stadjes, die onder UNESCO bescherming staan. Modica 10km, Ragusa Ibla 20km. Naar Marina di Ragusa met kleine yachthaven is het 7km.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal Sterren