Mediterraneo 2.P.

290.00

U kunt de vakantiewoning Mediterraneo 2.P. nu eenvoudig online boeken bij Happyhome. Deze vakantiewoning ligt in de regio Venetië en is al te boeken voor 290.00

Artikelnummer: IVK374 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Lekker op vakantie naar Rosolina Mare gelegen in de Italiaanse regio Venetië is een aanrader. U vind hier de Italiaanse vakantiewoning Mediterraneo 2.P. welke nu voordelig te boeken is via HappyHome. Dit is een  vakantiewoning waar u heerlijk kunt genieten van een welverdiende vakantie in Rosolina Mare.

Korte omschrijving Belvilla voor Mediterraneo 2.P.

Appartementen in een gebouw met drie verdieingen (zonder lift) in een wooncomplex met gemeenschappelijk zwembad in de badplaats Rosolina Mare, op ongeveer 750 meter van de zee en 250 meter van het stadscentrum. 30 km ten noorden van Ravenna en 70 km ten zuiden van Venetië. Ideale vakantiebestemming voor gezinnen met een verscheidenheid aan entertainment voor jong en oud. Het natuurreservaat van de Po-delta en kunststeden zoals Ravenna en Venetië zijn gemakkelijk bereikbaar. De stad Verona ligt op ongeveer 2 uur rijden met de auto. In hetzelfde wooncomplex zijn IVK404, IVK405, IVK406 en IVK407. Aankomst alleen tussen 17 en 19 uur. Interieurfoto’s zijn voorbeeldfoto’s.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal Sterren