Oasiverde

1,489.00

U kunt de vakantiewoning Oasiverde nu eenvoudig online boeken bij Happyhome. Deze vakantiewoning ligt in de regio Umbrië en is al te boeken voor 1489.00

Artikelnummer: IUP425 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Lekker op vakantie naar Montecastrilli gelegen in de Italiaanse regio Umbrië is een aanrader. U vind hier de Italiaanse vakantiewoning Oasiverde welke nu voordelig te boeken is via HappyHome. Dit is een  vakantiewoning waar u heerlijk kunt genieten van een welverdiende vakantie in Montecastrilli.

Korte omschrijving Belvilla voor Oasiverde

Moderne ruime villa op een heuvel (480m. hoogte). Zicht op grote weide (8000 m2) met zwembad en voorzieningen, uitgerust paviljoen voor maaltijden buiten, barbecue, houtoven voor pizza’s. De villa is gelegen binnen een omheind domein van 2 ha. met automatisch hek en bos dat afloopt tot in de vallei. Aan de rand van de tuin loopt een gemeentelijke weg. Tips voor dagjes uit: Op 600 m ligt het kleine plaatsje Casteltodino, 2 km Montecastrilli, 5 km van het fossiele bos, 6 km de opgravingen van de antieke Romeinse stad Carsulae, 20 km Todi, 30 km Spoleto, 70 km Assisi. Twee fietsen staan tot uw beschikking (op aanvraag).

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal Sterren