Vakantiehuis In Anzio (Irk137)

699.00

U kunt de vakantiewoning Vakantiehuis In Anzio (Irk137) nu eenvoudig online boeken bij Happyhome. Deze vakantiewoning ligt in de regio Lazio en is al te boeken voor 699.00

Artikelnummer: IRK137 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Lekker op vakantie naar Anzio gelegen in de Italiaanse regio Lazio is een aanrader. U vind hier de Italiaanse vakantiewoning Vakantiehuis In Anzio (Irk137) welke nu voordelig te boeken is via HappyHome. Dit is een  vakantiewoning waar u heerlijk kunt genieten van een welverdiende vakantie in Anzio.

Korte omschrijving Belvilla voor Vakantiehuis In Anzio (Irk137)

Mooi appartement in een tweewoonst in de kustplaats van Anzio. Het appartement heeft twee verdiepingen en beschikt over een groot terras en patio, ideaal om buiten te eten. Bovendien is er een prachtige tuin met barbecue en zwembad beschikbaar. In gemeenschappelijk gebruik met de eigenaar, die in het andere deel van het huis wonen. Het appartement is onderdeel van een private samenwerkingsverband van verschillende appartementen in de buurt van de kust. De ligging is ideaal voor een vakantie aan zee, evenals cultureel geïnspireerde reizen. Niet te missen is een bezoek aan de historische oude stad en de haven van Anzio, de Villa van Nero en de archeologische vindplaatsen in de omgeving, evenals het natuurreservaat Tor Caldara. In het havengebied zijn er een talrijke lokale, restaurants en winkels. 30 km vindt u de stad Latina en 40 km naar Lake Albano vinden. Vanaf het station in Anzio zijn er rechtstreekse treinen naar Rome de hoofdstad ongeveer 50 km afstand (reistijd ongeveer 1 uur), waar u de talrijke monumenten en bouwwerken van de “eeuwige stad” kan verkennen.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal Sterren