Vecchio Frantoio

619.00

U kunt de vakantiewoning Vecchio Frantoio nu eenvoudig online boeken bij Happyhome. Deze vakantiewoning ligt in de regio Toscane en is al te boeken voor 619.00

Artikelnummer: ITP506 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Lekker op vakantie naar Crespina gelegen in de Italiaanse regio Toscane is een aanrader. U vind hier de Italiaanse vakantiewoning Vecchio Frantoio welke nu voordelig te boeken is via HappyHome. Dit is een  vakantiewoning waar u heerlijk kunt genieten van een welverdiende vakantie in Crespina.

Korte omschrijving Belvilla voor Vecchio Frantoio

In het dorpje Crespina staat vakantiehuis Vecchio Frantoio. Het plaatsje ligt heerlijk rustig, ingebed in de prachtig glooiende heuvels. Uw vakantiewoning staat 30 km ten zuidoosten van het wereldberoemde Pisa met haar scheve toren. Wandelingen door rijk groengebied, bezoek aan cultuursteden en stadjes als Florence en Volterra of lekker zonnen aan het strand. De bekende badplaats Livorno ligt 30 km verderop, hier vindt u zowel zand- als rotsstranden. Maar ook in en om uw vakantiehuis kunt u zich prima vermaken. Dit recentelijk opgeknapte en compleet ingerichte vrijstaande huis ligt heerlijk privé midden in een 700 m² grote tuin. In de woonkamer staat een antieke olijfpers als decoratie. U bewoont de twee etages tellende vakantiewoning geheel alleen. Vakantiehuis Vecchio Frantoio staat net buiten het dorp op een rustige plek.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal Sterren