Villa Ermanzia

622.00

U kunt de vakantiewoning Villa Ermanzia nu eenvoudig online boeken bij Happyhome. Deze vakantiewoning ligt in de regio Toscane en is al te boeken voor 622.00

Artikelnummer: ITF847 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Lekker op vakantie naar Scarperia gelegen in de Italiaanse regio Toscane is een aanrader. U vind hier de Italiaanse vakantiewoning Villa Ermanzia welke nu voordelig te boeken is via HappyHome. Dit is een  vakantiewoning waar u heerlijk kunt genieten van een welverdiende vakantie in Scarperia.

Korte omschrijving Belvilla voor Villa Ermanzia

Onafhankelijke jugendstil-villa, die in het begin van de 20e eeuw is gebouwd en recentelijk gerenoveerd. Het huis bevindt zich aan het begin van Ponzalla aan de rijksweg die naar de Giogo-pas leidt, in een heuvelachtige positie, op de uitlopers van de Toscaanse Apennijnen. Men kan, vooral vanaf het terras, van een prachtig uitzicht over de Mugello-vallei genieten. Toegang door een automatische poort. Grote privétuin met uitgerust prieel voor buitenmaaltijden en een mooi zwembad met zicht op het landschap. Een ander huis in de buurt kijkt op de tuin. Scarperia (diverse winkels, Mugello-racebaan) 4km, golfbaan 7km, snelweg 16 km, Florence 36 km. Op 200m afstand bereikt u een supermarkt en een bushalte. Aankomst- en vertrektijden dienen uiterlijk 2 weken voor aankomst aan de huiseigenaar te zijn doorgegeven.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal Sterren