0Asa Easy

840.00

U kunt de vakantiewoning 0Asa Easy nu eenvoudig online boeken bij Happyhome. Deze vakantiewoning ligt in de regio Friuli en is al te boeken voor 840.00

Artikelnummer: IFT003 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Lekker op vakantie naar Trieste gelegen in de Italiaanse regio Friuli is een aanrader. U vind hier de Italiaanse vakantiewoning 0Asa Easy welke nu voordelig te boeken is via HappyHome. Dit is een  vakantiewoning waar u heerlijk kunt genieten van een welverdiende vakantie in Trieste.

Korte omschrijving Belvilla voor 0Asa Easy

Elegant appartement in het historische centrum van Triëst, een stad met uitzicht op de prachtige Golf. Op een ideale positie om de belangrijkste monumenten te bereiken: het kasteel van San Giusto en Piazza dell’Unità d’Italia, Het grootste kustplein van Italië en symbool van Triëst, ook het operagebouw “Giuseppe Verdi” met een breed scala aan demonstraties is een aanrader. In de buurt (10 km) kunt u een bezoek brengen aan de prachtige kastelen van Miramare en Duino, welke op een klif aan zee liggen. Voetgangers toegang voor 150 m. Gelegen op de 2e etage met lift.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal Sterren