1B Lv4

320.00

U kunt de vakantiewoning 1B Lv4 nu eenvoudig online boeken bij Happyhome. Deze vakantiewoning ligt in de regio Adriatische kust, Emilia Romagna en is al te boeken voor 320.00

Beschrijving

Lekker op vakantie naar Gambulaga gelegen in de Italiaanse regio Adriatische kust, Emilia Romagna is een aanrader. U vind hier de Italiaanse vakantiewoning 1B Lv4 welke nu voordelig te boeken is via HappyHome. Dit is een  vakantiewoning waar u heerlijk kunt genieten van een welverdiende vakantie in Gambulaga.

Korte omschrijving Belvilla voor 1B Lv4

Appartement in een landhuis in een oase van natuur en welzijn, in een historisch gebied, op slechts 60 km ten noordoosten van Bologna en op 30 km van de brede zandstranden van de Adriatische kust. De accommodatie ligt tussen twee meren en bestaat uit een complex van vijf gerestaureerde boerderijgebouwen met in totaal 7 slaapkamers en 9 appartementen, allemaal met een aparte ingang. Gasten beschikken over een privé, ingerichte buitenruimte om hun maaltijden te gebruiken. In het wellnesscentrum kunt u ontspannen in de twee Finse sauna’s, het Turkse bad en de Kneipp-baan (tegen betaling). Op het landgoed kunt u vissen, zwemmen en duiken. In de omgeving een groot netwerk van goed gemarkeerde fietspaden. Een restaurant en een pub bieden typische gerechten met veel ingrediënten van eigen bodem. Anton, de eigenaar en zijn personeel verwelkomen u in een warme en comfortabele sfeer. Af en toe vindt op het landgoed een muziekfestival plaats. Zij zullen u graag helpen bij het regelen van uw dagtochten, zoals de natuurlijke oase van Anse Vallive in Porto, Ferrara, Comacchio en zijn zeven stranden – het zogenaamde “Kleine Venetië”, Regionaal Park van de Po-delta. In hetzelfde gebouw ook IEK233 en IEK281.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal Sterren