Leccino

202.00

U kunt de vakantiewoning Leccino nu eenvoudig online boeken bij Happyhome. Deze vakantiewoning ligt in de regio Toscane en is al te boeken voor 202.00

Artikelnummer: ITT190 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Lekker op vakantie naar Larciano gelegen in de Italiaanse regio Toscane is een aanrader. U vind hier de Italiaanse vakantiewoning Leccino welke nu voordelig te boeken is via HappyHome. Dit is een  vakantiewoning waar u heerlijk kunt genieten van een welverdiende vakantie in Larciano.

Korte omschrijving Belvilla voor Leccino

Mooie appartementen in een complex met gemeenschappelijk zwembad, bestaande uit een gerenoveerde boerderij met schuur, 2 km van Larciano (in de provincie Pistoia). Privé uitgerust buitenruimte om buiten te dineren. Rondleidingen op het boeren bedrijf mogelijk, een klein restaurant, bezoek aan een molen en verkoop van olie, wijn en honing uit eigen productie. Mogelijkheden voor uitstapjes: Pistoia (17 km) met zijn prachtige Piazza Duomo; Lucca (40 km) met zijn prachtige kerken en pleinen; Pisa (55 km) met het prachtige Piazza dei Miracoli met de beroemde scheve toren. Het complex omvat ook de appartementen ITT191,192,193,194 en 195.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal Sterren