Villa Pamphili

370.00

U kunt de vakantiewoning Villa Pamphili nu eenvoudig online boeken bij Happyhome. Deze vakantiewoning ligt in de regio Lazio en is al te boeken voor 370.00

Artikelnummer: IRO195 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Lekker op vakantie naar Roma gelegen in de Italiaanse regio Lazio is een aanrader. U vind hier de Italiaanse vakantiewoning Villa Pamphili welke nu voordelig te boeken is via HappyHome. Dit is een  vakantiewoning waar u heerlijk kunt genieten van een welverdiende vakantie in Roma.

Korte omschrijving Belvilla voor Villa Pamphili

Mooi appartement in een XV-eeuws gebouw in de buurt van Villa Pamphili, het grootste openbare park in het centrum van Rome, op 3 km van San Pietro. Het appartement bestaat uit een woonkamer met kitchenette (240 cm h.) En een slaapkamer boven (230 cm h.- toegang via een houten trap) met badkamer en toilet. Ideaal om Rome te bezoeken, maar zonder de rust te moeten opgeven. Aan de voorzijde van het appartement is een kleine buitenruimte met tafel en 2 stoelen – hier kunt u ontspannen met een aperitief en genieten van de zonsondergang. U kunt uw auto parkeren op de gereserveerde parkeerplaats en de vele schoonheden van de ‘Eeuwige Stad’ bereiken. Net achter het appartement is er directe toegang tot Villa Pamphili. Te voet bereikt u gemakkelijk het prachtige terras van Gianicolo, Trastevere en Vaticaanstad (3 km), Castel Sant’Angelo en Piazza Navona (4 km). Voor degenen die liever met het openbaar vervoer reizen: op 400 meter bushalte Gregorio VII / Villa Carpegna om San Pietro en de Vaticaanse musea in een paar haltes te bereiken, 700 m bushalte Cornelia naar Vaticaanstad in 4 haltes, Piazza di Spagna (7 haltes) of het Colosseum (12 haltes met overstappen).

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal Sterren